Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse kerriesaus recept
Mexicaanse kerriesaus recept

Mexicaanse kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de gesnipperde ui in olijfolie. Laat de ui niet te bruin worden. De kerriepoeder gelijktijdig meefruiten. Roer nu de bloem er door, daar geleidelijk de melk. Nu de fijngehakte groene paprika en Spaanse peper toe. Blijf steeds goed roeren tot een gladde saus is verkregen. Voeg nu de zout toe. Als u te weinig zout gebruikt zal de kerrie smakeloos blijven. Tip: is lekker bij kip, gekookte rijst en garnalen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven