Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mayonaise recept
Mayonaise recept

Mayonaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


De eierdooier goed mengen met zout, peper en mosterd. Langzaam tijdens het roeren 1 eetl. azijn toevoegen. De olie ook langzaam bij goed roeren toevoegen tot de saus dik gebonden is. Telkens pas olie toevoegen als de vorige hoeveelheid goed is opgenomen. De mayonaise op smaak afmaken met de azijn, zure room en suiker. Indien nodig verdunnen met iets water.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mayonaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven