Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marinade-ketjap recept
Marinade-ketjap recept

Marinade-ketjap


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Alles mengen tot een glad papje.
Vlees hiermee marineren en laten intrekken in de koelkast minimaal 30 minuten.

Serveersuggesties

Doe over het vlees een stukje plasticfolie, knoflook wil gaan ruiken in de koeling.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marinade-ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Marinade-ketjap heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Marineren heeft zijn tijd nodig. Welke kruiden je gebruikt is erg afhankelijk van smaak. Maar de tijd die vlees in de marinade moet liggen is langer dan de meesten onder ons denken. Overal hoor j... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 29 juli 2014 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven