Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommersaus (Tzatziki) recept
Komkommersaus (Tzatziki) recept

Komkommersaus (Tzatziki)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Komkommer schillen, raspen en met zout bestrooien. Vijftien minuten laten staan om het water te onttrekken en komkommer goed uitdrukken. Knoflooktenen pellen, door knijper drukken en aan yoghurt toevoegen. Olijfolie, azijn en dille erdoor roeren. Komkommer erdoor scheppen. Met peper en zout op smaak brengen. Voor het serveren 1 uur afgedekt in de koelkast laten intrekken. Tip: De Bulgaarse yoghurt is in smaak en samenstelling anders dan onze yoghurt, waarmee dit gerecht nogal waterig wordt. Kunt u geen Bulgaarse of Griekse yoghurt krijgen, gebruik dan een mengsel van yoghurt en volle kwark.

Allergenen Informatie

Voor dit komkommersaus (tzatziki) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven