Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommer in yoghurt recept
Komkommer in yoghurt recept

Komkommer in yoghurt


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Neem een vierkante rasp; zo een met vier kanten. Schaaf dan de komkommer aan de zijde van de vierkante rasp die de kleinste stukjes kan maken. Doe dat dan in een vergiet en laat dit even uitlekken. Pak vervolgens de yoghurt. Als de komkommer uitgelekt is, meng dan de komkommer en de yoghurt. Heerlijk voor op een spiesje van de bbq, of bij een wrap.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit komkommer in yoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven