Kibbelingkruiden
- Nederland
- Sauzen en marinades
- 10 portie(s)
- 2 uur
- 15 minuten
- 34533
Ingrediënten
- 2,5 theelepel selderijzout
- 1,5 theelepel mosterdpoeder
- 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 eetlepel gemalen laurier
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 0,25 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 0,5 theelepel djahé
- 0,5 theelepel knoflookpoeder
- 0,5 theelepel nootmuskaat
Bereidingswijze
Of pak een bakje en voeg hierin de laurier, selderijzout, cayennepeper, paprikapoeder, gemberpoeder,koenjit, knoflookpoeder, nootmuskaat, zwarte peper en mosterdpoeder in samen. Roer het allemaal goed door elkaar.
Stukjes vis bestrooien met kruidenmengsel en 2 uur laten intrekken.
Desgewenst kunt u het knoflookpoeder weglaten, en hiervoor in de plaats
uienpoeder nemen.
Serveersuggesties
Kruiden donker bewaren in afgesloten pot.
Allergenen Informatie
Voor dit kibbelingkruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Sauzen en marinades
- Kibbelingkruiden