Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ketjapsaus 3 recept
Ketjapsaus 3 recept

Ketjapsaus 3


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit ui, knoflook, lombok en trassi 4 minuten in een eetlepel olie. Doe het water, djeroekpoeroetblad, ketjap, petis oedang en de suiker erbij en sudder 10 minuten. Roer de pindakaas erdoor zodat een glad geheel ontstaat en maak op smaak af met het citroensap.

Serveersuggesties

Serveer bij Saté of bij Tahoe telor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ketjapsaus 3 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven