Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ketjapsaus recept
Ketjapsaus recept

Ketjapsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de ui, de rode peper, de trassi en een snufje zout ongeveer 5 minuten in de hete olie. Voeg 2 deciliter water, limoensap, ketjap en limoenblad toe en kook de saus ongeveer 1 5 minuten op zacht vuur. Laat tot kamertemperatuur af koelen. Garneer met een stukje rode peper en fijngesneden limoenblad.

Serveersuggesties

Lekker bij de sate van kippengehakt (zie mijn recepten).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ketjapsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven