Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jagersaus recept
Jagersaus recept

Jagersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bruine saus aan in een steelpannetje volgens de verpakking zodat je ongeveer 300 mililiter saus over houd. De ui en de paprika grof snijden in stukken van ongeveer 1 cm. Bak het spek in de boter licht en knapperig en bak vervolgens de champignons mee en even laater de ui en de paprika. Breng alles op smaak met wat peper en zout en blus dit af met een scheutje water. Doe dit bij de bruine saus en breng deze op smaak met wat ketjap room en de peterselie. Laat alles nog een 5 minuten trekken en voeg op het laatste moment de prei toe.

Allergenen Informatie

Voor dit jagersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven