Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische mosterd recept
Indische mosterd recept

Indische mosterd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding:
Snijd de uien in halve ringen, de lombok in schuine plakjes, sereh spriet een knoop in maken en de bol los, gember, laos en knoflook in dunne plakjes snijden.

Bereiden:
Bodempje olie in de pan doen en hierin de gekneusde gember, laos en knoflook iets fruiten. Koenjit en andere kruiden toevoegen en mee fruiten.
Azijn, zout en suiker toevoegen. Roeren en even laten doorkoken. Daarna de uien en lombok toevoegen, gevolgd door de mosterd. Alles 5 minuten zachtjes laten koken, indien het te dik wordt eventueel wat water toevoegen (1/2 beker). Goed laten afkoelen en koud in de schone potten terug doen.

Omdat de inhoud nu meer zal zijn dat de 5 potjes van de mosterd heb ik bij de ingrediŽnten al 2 extra lege potjes opgegeven :)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indische mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven