Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse saus recept
Hollandse saus recept

Hollandse saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de vetstof in de microgolfoven (magnetron) (100%, 2 min.). Meng eierdooiers, azijn en water en laat in de microgolfoven verwarmen(100%, 15 sec.). Voeg de hete vetstof bij dit mengsel en klop alles goed door elkaar. Zet de saus in de microgolfoven (100%, 1 min.). Roer om de 15 sec. en verleng zo nodig de bereidingstijd tot de saus goed gebonden is. Laat de saus niet koken. Breng op smaak met peper en zout.

Allergenen Informatie

Voor dit hollandse saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven