Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goudgele nectarinecoulis recept
Goudgele nectarinecoulis recept

Goudgele nectarinecoulis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de nectarines in grove stukken, doe ze in een pan en voeg sinaasappelsap en de suiker toe. Verwarm al roerend op laag vuur tot de suiker is opgelost. Breng langzaam aan de kook, dek de pan af en kook het fruit 12.5 minuten onder af en toe roeren op laag vuur, of tot het zacht is. Haal de pan van het vuur en laat het fruit iets afkoelen. Pureer het fijn in de blender of keukenmachine. Hang een nijlonzeef in een kom en wrijf de puree erdoor. Gooi de inhoud van de zeef weg. Roer de likeur of cognac (naar wens door de puree en voeg eventueel nog wat suiker toe). Serveer warm of koud. Lekker bij ijs.

Allergenen Informatie

Voor dit goudgele nectarinecoulis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven