Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde aubergine met knoflooksaus recept
Geroosterde aubergine met knoflooksaus recept

Geroosterde aubergine met knoflooksaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de aubergine en de knoflook op een bakplaat besprenkel met olijfolie en rooster 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Neem uit de oven, schep het vruchtvlees uit de aubergine, en doe die met de geroosterde knoflook in de kom van een foodcompressor. Meng tot een puree. Voeg dan de tahin, het citroensap en de olijfolie toe en meng gedurende enkele seconden door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en serveer met brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroosterde aubergine met knoflooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven