Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gember-tomatensaus recept
Gember-tomatensaus recept

Gember-tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de ui en knoflook in wat olie. Voeg tomatenketchup of puree, ketjap en de gember toe. Op smaak maken met suiker, zout, azijn en peper. Eventueel iets verdunnen met water. In plaats van verse gember kun je ook gember op siroop gebruiken. Wat heerlijk is: kleine stukje ananas in de saus doen en zoet maken met de ananassiroop in plaats van de gewone suiker te gebruiken.

Serveersuggesties

Deze saus wordt o.a. gebruikt met pangsit goreng of gewoon met een stukje gebakken vlees. Ook lekker met foe yong hai (gevulde eier- koekjes)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gember-tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gember-tomatensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies

  • Dit smaakt ook goed met verse gember. Even schillen en raspen dan 2 eetlepels rasp toevoegen mmmm.
    Jaccor gaf dit recept op 24 december 2012 4 uit 5 sterren
  • Hallo Harriet, Je reactie was me ontgaan. Ik zie het nu pas. Ik gebruik bakgember.
    Ma-griet gaf dit recept op 22 december 2012 5 uit 5 sterren
  • In het recept staat 1 eetlepel gember. In welke vorm wordt bedoeld? Gembersaus, fijngehakte verse gember of gemberpoeder?
    Harriet gaf dit recept op 3 december 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven