Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebonden uienjus recept
Gebonden uienjus recept

Gebonden uienjus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd naar behoefte 1 of meerdere uien in kleine stukjes. Haal het vlees wat je om en om gebakken hebt uit het vet. Doe de gesneden uien in het vet en bak het goudbruin. Strooi een beetje bloem (halve eetlepel) over de uien en roer dat met een houten lepel door de uien. Zet het gas wat lager en blus de uien af met wat gekookt water tot het een ingedikte jus wordt die niet te dik en niet te dun is. En anders nog wat water erbij. Strooi wat kruidenmelange (niet teveel) over de de jus en roer dat er doorheen. Dit is lekker en goedkoop. Je kunt het over een tartaartje doen, maar ook over een biefstukje of over de aardappeltjes en groenten.

Serveersuggesties

Je kunt ook zelf je kruiden bepalen waarmee je de jus op smaak brengt.

Allergenen Informatie

Voor dit gebonden uienjus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven