Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ganaatappelsaus recept
Ganaatappelsaus recept

Ganaatappelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de vruchtjes uit de granaatappels. Pureer 2/3 van het vruchtvlees, wrijf het sap door een zeef en kook het 2 minuten op de hoogste stand. Voeg de gehakte munt toe. Roer 2 theelepels maizena glad in 1 theelepel limoensap en de grenadine en meng dit door het sap en kook vervolgens nog 2 minuten goed door. De bereiding is zo klaar, maar het pellen en vruchtjes uit de granaatappels is een tijdrovend klusje. Vandaar de aangegeven bereidingstijd van 1 uur

Allergenen Informatie

Voor dit ganaatappelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven