Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eigen gemaakte pastasaus recept
Eigen gemaakte pastasaus recept

Eigen gemaakte pastasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien in kleine stukje snijden. Knoflook in kleine stukjes hakken. Zet een pannetje met een flinke scheut olijfolie op een zacht vuurtje. Doe daarin de uien en de knoflook in. Laat dit heel zacht pruttelen. Mag niet te warm worden dat de uien en knoflook bruin worden. Winterpeen schillen en deze voor de helft raspen. Wortel bij de uien en knoflook toevoegen. Na ongeveer 10 minuten de frito toevoegen. Dit ongeveer 15 minuten goed door te hebben geprutteld de 250 mililiter verwarmde runderbouliion toevoegen. Dit een half uurtje laten pruttelen. Dan de gezeefde tomaten bijvoegen. Dit al met al nog 45 minuten op het vuur laten staan. Hoelanger de saus op staat hoe lekkerder hij wordt. Ik zelf laat de saus wel zo'n 2 tot 2,5 uur op staan. Lekker voor bij de spaghetti of voor de lassagne

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eigen gemaakte pastasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Eigen gemaakte pastasaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Lekker basis recept die niet te moeilijk is. Door toevoeging van wat extra's groenten heb je een heerlijk gevulde pasta saus. Voeg zelf nog gehakt, courgette en paprika toe!
    Bezoeker gaf dit recept op 18 februari 2013 3 uit 5 sterren
  • Beetje simpel opzich niet slecht als je snel wat te eten wilt hebben aangezien het wel lekker is maar een beetje smaakloos sommige happen geef ik het een 6. Het is prima te eten maar niet geweldig. Aa... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 4 oktober 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven