Duivels-saus
- Herkomst Nederland
 - Categorie Sauzen en marinades
 - Bereiden
 - Kookboek van lucyvader
 - Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Zeef
 
Bereidingswijze
- Maak voor de duivels-saus 1/2 liter Spaanse-saus.
 - Schenk in een sauspan met dikke bodem de witte en met de .
 - Laat het op hoog vuur inkoken tot de helft overblijft.
 - Roer de erdoor.
 - Voeg er al roerend de Spaanse-saus toe.
 - Breng het mengsel aan de kook.
 - Laat de saus 5 minuten zachtjes koken.
 - Roer er de worchestersaus en door.
 - Zeef de saus en verwarm het opnieuw.
 - Meng er tenslotte de door.
 - Lekker met tam konijn - gevogelte - gehakt - hamburger - varkensvlees - kalfsvlees - rundvlees.
 
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
        
        Wild-saus430m - 
      
      
      Recept
        
        Saus met courgette en paprika430m - 
      
      
      Recept
        
        Snelle zoetzure saus415m - 
      
      
      Recept
        
        Duxelle-saus430m - 
      
      
      Recept
        
        Jager-saus430m - 
      
      
      Recept
        
        Sjasliek-saus415m 
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van vis kunnen voorkomen in worcestershiresaus
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie  | Dagelijks Aanbevolen  | Recept Totaal  | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 8 kcal  | 0% | 32 kcal | 
| Vetten | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 1 g.  | 0% | 4 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg.  | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg.  | 0% | 0 mg. |