Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duivels-saus recept
Duivels-saus recept

Duivels-saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak voor de duivels-saus 1/2 liter Spaanse-saus. Schenk in een sauspan met dikke bodem de witte wijn en wijnazijn met de ui. Laat het op hoog vuur inkoken tot de helft overblijft. Roer de tomatenpuree erdoor. Voeg er al roerend de Spaanse-saus toe. Breng het mengsel aan de kook. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Roer er de worchestersaus en cayennepeper door. Zeef de saus en verwarm het opnieuw. Meng er tenslotte de peterselie door. Lekker met tam konijn - gevogelte - gehakt - hamburger - varkensvlees - kalfsvlees - rundvlees.

Allergenen Informatie

Voor dit duivels-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven