Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Doop sausje voor bij de fondue recept
Doop sausje voor bij de fondue recept

Doop sausje voor bij de fondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de bloem in een hoge smalle kom en het zout, de peper en het ei. Voeg ook het bier beetje voor beetje er bij. Roer alles net zo lang dat het een lobbig beslag word. Als je er iets in doopt moet het beslag er aan blijven hangen. Nu kun je alles fonduen zoals champignons, roosjes broccoli, maar ook stukje kaas met ananas of banaan of een gamba. U doopt het stukje b.v. champignon in het bloemsausje en dan in het pannetje met de olie. Uw fondue kunt U zo lekker uitbreiden en heeft U veel meer keus. heel veel plezier met Uw fondue en smakelijk eten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit doop sausje voor bij de fondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven