Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Custardsaus recept
Custardsaus recept

Custardsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 4,5 deciliter melk net aan de kook. Roer het custardpoeder met 0,5 deciliter koude melk tot een glad papje. Giet dit al roerend bij de zachtkokende melk. Laat de saus, nog steeds roerend, ca. 3 minuten op een laag vuur koken. Roer er de suiker en de vanillesuiker door. Roer wanneer de saus koud wordt geserveerd deze tijdens het afkoelen regelmatig door.

Allergenen Informatie

Voor dit custardsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven