Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cumberlandsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak met behulp van een sambaltrekker een julienne van het oranje van de sinaasappelschil. Doe hetzelfde met de citroenschil. Maak de sjalotjes schoon en snijd ze fijn. Kook de sjalotjes, sinaasappelschil en citroenschil 3 minuten af en laat het mengsel uitlekken. Vermeng mosterdpoeder en gemberpoeder met het sap van 1/2 sinaasappel en wat citroensap. Passeer de aalbessengelei door een zeef en voeg deze bij het mengsel. Voeg de port, de sjalotjes en de julienne toe en wat cayennepeper. Laat de saus enige uren rusten alvorens ze te gebruiken.

Allergenen Informatie

Voor dit cumberlandsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Cumberlandsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies

  • Wat is een sambaltrekker?
    Alie V Bedaf gaf dit recept op 26 mei 2014 5 uit 5 sterren
  • Waar kan ik aalbessengelei kopen?
    Marjan gaf dit recept op 22 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Wat voor smaak heeft deze saus?
    Ron gaf dit recept op 15 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Echt super lekker, deze saus is zeker een aanrader.
    Henk gaf dit recept op 23 september 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven