Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Creme fraiche met chilisaus recept
Creme fraiche met chilisaus recept

Creme fraiche met chilisaus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


De verhoudingen is maar net hoe pittig je het wilt hebben. Ik houd van pittig dus op een groot pak crème fraîche pak ik twee flinke scheuten chilisaus (knijp fles). Voeg daarna de peper toe en laat de saus even staan zodat de smaken met elkaar kunnen mengen. Vlak voor het opdienen proef je even of de saus nog wat meer peper of chilisaus nodig heeft.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit creme fraiche met chilisaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven