Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citrus-vruchtensaus recept
Citrus-vruchtensaus recept

Citrus-vruchtensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was 1 sinaasappel en schil er heel dun het oranje van de schil af. Snijd deze in heel dunne reepjes. Pers de sinaasappels en de citroen uit. Breng de 2,5 deciliter sinaasappelap, 0,25 deciliter citroensap zachtjes tegen de kook aan. Klop de eidooiers met de suiker tot een dikke crème die als een lint van de garde loopt. Roer er sinaasappelsap door en verwarm dit au bain marie al roerend tot de crème bindt en als een dun laagje aan de lepel kleeft. Roer van het vuur af de schilletjes en de boter door.

Allergenen Informatie

Voor dit citrus-vruchtensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven