Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chilisaus 3 recept
Chilisaus 3 recept

Chilisaus 3


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi tomaat, paprika en lombok met 1/4 eetlepel zout en laat het 2 uur intrekken. Meng ui, knoflook ketoembar, laos, djahe, azijn en mosterdpoeder erdoor en breng het geheel aan de kook. Laat het al roerend indikken, wrijf het door een zeef en breng op smaak met suiker. Breng het opnieuw aan de kook en doe het over in een afsluitbare fles of pot. Deze saus is in de koelkast enige weken houdbaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chilisaus 3 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven