Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignonsaus met room recept
Champignonsaus met room recept

Champignonsaus met room


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de champignons schoon en snijd ze in dunne plakken. Laat de tomaten uitlekken en snijd ze fijn. Verhit de boter en de olie in een koekenpan en voeg de champignons toe. Pers de teentjes knoflook uit boven de champignons en bak alles al roerend tot de champignons zacht zijn. Voeg dan de wijn toe en laat het geheel 1 a 2 minuten sudderen. Daarna gaan de room, mosterd, creme fraiche en de kruiden en tomaten erbij. Laat alles onafgedekt 2 a 3 minuten zachtjes pruttelen of tot de saus wat ingedikt is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignonsaus met room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven