Caramelsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe de en het in een pan.
  2. Laat het inkoken (niet roeren) tot het bruin word.
  3. Van het gas halen en scheutje voor scheutje de erbij. (pas op, het bruist).
  4. Overgieten in een schaaltje en af laten koelen.
  5. Wil je het wat vloeibaarder, giet er dan nog wat door.
  6. Dit kan ook als de saus is af gekoeld.
25
25
25

Variaties op Caramelsaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Caramelsaus
VariatieAantalGang
Tiramisu van cake, vanilleijs en banaan met caramelsaus1Kerst
Vanille-custardvla met caramelsaus1Bijgerechten
Perentaart met caramelsaus1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Caramelsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.8 / 10 in 5 recensies
RESET

Lekkere caramelsaus hoor.
Lars 21 januari 2013
Kan je ook iets anders gebruiken in plaats van slagroom?
Sofo 8 mei 2012
I love caramel maar dit is nog beter dan de beste caramel (dat komt natuurlijk ook een beetje doordat ik gewoon goed ben in caramel maken hihi)
Cookie Monster 18 maart 2012
Dit recept is best goed, maar toen ik het probeerde kreeg ik een rare caramel smaak.
Jane 8 januari 2012
Er bestaat ook lactose vrije slagroom in houdbare pakjes 200 milliliter Van het merk Minus. De Jumbo verkoopt het.
2 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1206 kcal
60%1206 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
300 g.
333%300 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Caramelsaus