Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine saus met morilles recept
Bruine saus met morilles recept

Bruine saus met morilles


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Laat de morilles 2 uren wellen in de sterke thee. Haal ze uit de thee en laat ze goed uitlekken.
Fruit in een sauteuse het sjalotje glazig in de roomboter. Voeg de morilles toe en laat ze onder voortdurend roeren zeker 5 minuten lekker smoren. Afblussen met de truffeltapenade, wildfond en cognac. Zo nu en dan roeren en laten inkoken tot een derde. Van het vuur nemen en snel met de koude klontjes boter opmonteren en warm houden op 60C.

Serveersuggesties

Variatie: - laat de morilles wellen in Vin de Paille - laat de morilles wellen in Vin Jaune - laat de morilles wellen in Madeira - laat de morilles wellen in Marsala.

Allergenen Informatie

Voor dit bruine saus met morilles recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven