Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boter voor escargots (slakken) recept
Boter voor escargots (slakken) recept

Boter voor escargots (slakken)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de knoflook uit met een knoflookpers. Was de peterselie en snijd deze zeer fijn. Pel de sjalotjes en snijd deze ook zeer fijn. Roer de boter zacht en meng er alle ingrediŽnten door. Roer alles goed door elkaar. Laat het geheel even op een laag vuurtje smelten en giet dit over de escargots. Eet smakelijk.

Serveersuggesties

U kunt ook de boter op laten stijven in de koelkast. Dan vervolgens de slakkenhuisjes vullen met de slakken en hierop de boter er nog bijdrukken. Vervolgens nog 15 minuten in de oven en dan serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boter voor escargots (slakken) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven