Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bosvruchtensaus met port recept
Bosvruchtensaus met port recept

Bosvruchtensaus met port


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Doe de bevroren vruchten met de suiker en de port in een steelpan.
Kook de vruchten 5 minuten op laag vuur maar laat de vruchten niet helemaal stuk koken.

Serveersuggesties

De bosvruchtensaus smaakt zowel warm als koud erg lekker.

Allergenen Informatie

Voor dit bosvruchtensaus met port recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bosvruchtensaus met port heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik ga het proberen!
    Cherle gaf dit recept op 22 februari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven