Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Béarnaisesaus recept
Béarnaisesaus recept

Béarnaisesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotten en snipper ze fijn. Meng dragonazijn, peperkorrels en sjalotten in een vuurvaste kom. Plaats in de microgolfoven, laat inkoken (100%, 2.5 min.). Smelt de vetstof in de microgolfoven (100%, 1.5 min.). Voeg 1/2 deciliter koud water bij het azijnmengsel en voeg de eierdooiers toe. Roer goed met de sausklopper. Voeg al roerend de hete gesmolten vetstof bij. Zet de saus in de microgolfoven (100%, 1 min.). Roer om de 15 sec. door. Verleng zo nodig de bereidingstijd tot de saus mooi gebonden is maar niet kookt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit béarnaisesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven