Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basilicumsaus (bij vis) recept
Basilicumsaus (bij vis) recept

Basilicumsaus (bij vis)


Ingrediënten


Bereidingswijze


In boter sjalotje 5 minuten zacht bakken. Wijn en bouillon toevoegen en tot de helft laten inkoken. Slagroom erbij doen en in 10 minuten zachtjes laten inkoken tot sausdikte. Op smaak brengen met zout en peper. Voor het serveren basilicum erdoor roeren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit basilicumsaus (bij vis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven