Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Pangangsaus recept
Babi Pangangsaus recept

Babi Pangangsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe het water met de tomatenpuree, fijngesneden verse gember, sambal en suiker in een steelpannetje, breng het aan de kook en laat het een paar minuten zachtjes trekken. Voeg azijn en gembersiroop toe. Meng de ma´zena met wat water en voeg dit toe. Laat dit nog een paar minuten trekken en dien op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi pangangsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Babi Pangangsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Nog lekkerder dan de babipangangsaus bij de Chinees en supersnel klaar.
    Vera gaf dit recept op 18 februari 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven