Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-knoflook crème recept
Aardappel-knoflook crème recept

Aardappel-knoflook crème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en snijd ze in grove stukken. Pel de knoflook. Kook de aardappels samen met de knoflook ca. 20 minuten met het deksel op de pan in water met zout. Giet de aardappels en de knoflook af en vang het kookwater op Stamp de aardappels, de knoflook, ca. 100 milliliter kookwater, de olie en de crème fraiche en het citroensap fijn. Roer het ei erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-knoflook crème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven