Saté babi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijdt de in blokjes van ca 1,5 x 1,5 cm, mag ook groter.
    Meng , 1 teen uitgeperst, , en als marinade.
    Laat de in blokjes gesneden ca 2 uur marineren; schep af en toe om.
    Leg saté pennen in het ongeveer 1/2 uur voor het rijgen van de saté.
    Rijg het vlees aan de saté pennen.
    Leg ze op de hete bbq of in de grillpan en gril ze gaar.
    Maak intussen de satésaus volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Voeg 2 tenen uitgeperste en een flinke schep toe.

    Lekker met stokbrood, atjar en kroepoek.
25
25
25

Variaties op Saté babi

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Saté babi
VariatieAantalGang
Sate Babi4Vlees
Sate Babi (varkensvlees)1Streekgerechten
Saté babi banjar (blokjes varkenshaas in een ketjap sausje)1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal badjak
  • sambal badjak kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Saté babi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Jammer van de satésaus. Hier zijn hele lekkere en makkelijke receptjes voor. Nee we gaan uit een potje saus halen dat veel te veel suiker bevat. Jammer, jammer, jammer. Maak er zelf een lekkere ... Lees reactie
18 februari 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
75 kcal
3%300 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Saté babi