Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten chutney sambal recept
Tomaten chutney sambal recept

Tomaten chutney sambal


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Was de tomaten en haal het groen eraf. Kook ze in een pannetje met water ongeveer 30 minuten.
Was de rawits en maak ze schoon. Zelf laat ik de pitjes van de rawits er in, maar wil je het minder heet kan je ze verwijderen.
Schil 1 bolletje knoflook (ongeveer 12 a 15 teentjes). Doe dit alvast in de blender samen met de zout en azijn.

Wanneer de tomaten gekookt zijn, haal je de schil eraf en haal je de pitjes eruit. Doe ze daarna in de blender en mix alles goed door tot het echt helemaal fijn is. Net zo fijn als een smootie.

Probeer de chutney bij allerlei gerechten, gooi het tijden het fruiten van uien in de pan of door de tomatenketchup voor een lekker sausje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten chutney sambal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven