Thaise sambal
Ingrediënten
- 2 eetlepels olie
- 1,5 eetlepel gedroogde garnaaltjes
- 1 eetlepel chiliflakes
- 2 eetlepels fijngesneden ui
- 1 eetlepel fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel tamarindepasta
- 1 eetlepel Thaise vissaus
- 1 eetlepel suiker
- 0,5 eetlepel trassi
Bereidingswijze
Doe over in een afsluitbare pot en bewaar in de koelkast.
Enkele weken houdbaar.
Meer Recepten
- Zure kerriepasta4 porties
20 minuten
34533 - Rode kerriepasta4 porties
30 minuten
34533 - Sambal Goreng Dendeng2 porties
30 minuten
34533
Allergenen Informatie
Voor dit thaise sambal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen