Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Riport recept
Sambal Riport recept

Sambal Riport


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak ui en knoflook fijn in de vijzel en voeg het bij de andere ingrediŽnten. Doe 5 eetlepels olie in een pan en laat op een laag vuur alles gedurende 15 minuten sudderen. Als de sambal dreigt aan te branden, doe er dan iets water bij. Het mag echter geen natte substantie worden. Doe een gedeelte van de sambal over in een schone pot met deksel en bewaar in de koelkast. De rest kunt u in plastic bewaren in de vriezer voor later gebruik.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal riport recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven