Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal op zīn Surinaams recept
Sambal op zīn Surinaams recept

Sambal op zīn Surinaams


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Snijd de aardappelen in kleine frietjes. Snijd de uien en knoflooktenen fijn. Ontpit de pepers en snijd ze in dunne reepjes. Doe ruim olie in de pan en bak de frietjes krokant en bruin. Haal de frietjes uit de pan en bijna alle olie. Voeg de pepers en de overige ingrediënten toe. Als dit goed verhit is, schep er als laatste de frietjes door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal op zīn surinaams recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven