Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Lado Mudo recept
Sambal Lado Mudo recept

Sambal Lado Mudo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook lombok gedurende 10 minuten en giet af. Wrijf ui, rabarber en lombok grof in de vijzel. Bak deze boemboe 3 minuten in wat olie,. Doe limoensap, suiker en gebakken terie erbij. Bak nog even door en serveer bij de rijsttafel. In een afgesloten potje 3 weken houdbaar in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal lado mudo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven