Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Kokos recept
Sambal Kokos recept

Sambal Kokos


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, knoflook, tomatenketchup, nam plah, suiker en sambal. Fruit deze 5 minuten op laag vuur in de olie. Voeg de suiker en de kokos toe en zet het vuur laag. Laat de kokos al roerend in ongeveer een half uur licht kleuren. Voeg citroensap toe en laat het gerecht al roerend droog worden. Bewaar in een afgesloten pot als de sambal goed afgekoeld is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal kokos recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven