Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Ketjap Terlaluh Pedis (hele hete sambal ketjap) recept
Sambal Ketjap Terlaluh Pedis (hele hete sambal ketjap) recept

Sambal Ketjap Terlaluh Pedis (hele hete sambal ketjap)


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Kook de rawit in water gaar. De rawit is gaar als deze tussen de vingers is fijn te knijpen. Laat de rawit uitlekken in een vergiet. Wrijf de trassie, knoflook en de rawit tezamen goed fijn. Doe het mengsel in een schaal of potje en maak het af met ketjap, bruine basterdsuiker en de azijn (of citroensap). Let goed op de smaak want de azijn mag niet overheersen. Met behulp van een vleesmolen kunt u alle ingrediŽnten ook goed fijn maken

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal ketjap terlaluh pedis (hele hete sambal ketjap) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven