Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sambal Goreng Tempeh 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de tempeh in olie goudbruin, neem uit de pan en laat uitlekken. Fruit ui, knoflook, lombok, laos, trassi, zout en suiker in wat olie. Doe assemwater salamblad en petehbonen erbij plus nog een extra lepel water en stoof met de deksel op de pan 4 minuten. Neem de deksel van de pan , doe de tempeh erbij en bak al roeren op laag vuur tot de saus geheel is opgenomen. Serveer bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng tempeh 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven