Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Goreng Tempeh recept
Sambal Goreng Tempeh recept

Sambal Goreng Tempeh


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tempeh in dunne reepjes.
Verhit een beetje olie in de wadjan en bak de reepjes tempeh goudbruin.
Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Pel de sjalotten en de knoflook.
Maak de lomboks schoon en snijd ze ragfijn.
Meng de trasi met het zout.
Verhit een beetje olie in de wadjan en fruit hierin sjalot, knoflook en lomboks.
Voeg laos, daun salam en trasi toe.
Voeg de gebakken reepjes tempeh, de gesmolten palmsuiker, de ketjap en de tamarinde toe.
Meng dit en laat alles 5 minuten roerbakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng tempeh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sambal Goreng Tempeh heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • In het recept van de sambal goreng tempeh mis ik bij de ingrediŽnten de knoflook. Ik ga het zo meteen klaarmaken en ben reuze benieuwd. Groeten, Angela
    Angela gaf dit recept op 28 mei 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven