Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Goreng Ajam/Peteh/Taugeh recept
Sambal Goreng Ajam/Peteh/Taugeh recept

Sambal Goreng Ajam/Peteh/Taugeh


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, knoflook, laos en sereh. Doe dit in een pan en voeg kip, ketjap, water, petehbonen en sambal toe. Doe de deksel op de pan en stoof 15 minuten.
Voeg de taugeh toe, schep 1 minuut goed door en serveer gloeiend heet bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng ajam/peteh/taugeh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven