Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Djeruk (sambal citroen) recept
Sambal Djeruk (sambal citroen) recept

Sambal Djeruk (sambal citroen)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De lombok moet u heel fijn stampen. Gebruik hiervoor een vleesmolen. Voor de diverse groenten wordt bij dit recept komkommer, tomaat en radijs gebruikt. De groenten dienen ook heel fijngestampt te worden. Vermeng de trassi, de lomboks en het citroensap tot een papje. Doe hier dan de fijngesneden groenten bij en meng het geheel goed door elkaar. Maak de sambal af met wat zout.

Allergenen Informatie

Voor dit sambal djeruk (sambal citroen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven