Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal djelanta recept
Sambal djelanta recept

Sambal djelanta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de fijngesneden lomboks op in de olie.
Daarna in de vijzel fijnwrijven met trassi, zout, djeroekpoeroetblad
en de uitjes.
Doe het geheel, samen met water weer in de pan en bak het op laag
vuur nagenoeg droog.
Doe over in een afsluitbaar potje en bewaar in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal djelanta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven