Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Badjak Jago (gebakken sambal) recept
Sambal Badjak Jago (gebakken sambal) recept

Sambal Badjak Jago (gebakken sambal)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de lomboks in kleine stukjes en deel de kemiries in vieren. Maak dit samen fijn met de trassi, de ui en de knoflook. Om alles goed fijn te kunnen maken, kunt u het beste een vleesmolen gebruiken. Doe twee kopjes olie in een juspan en fruit het geheel met de laurierblaadjes, de laos en sereh op een middelmatig vuur. Goed blijven omroeren zodat het niet aanbakt. Temper het vuur en proef af en toe. Na verloop van tijd is de olie goed ingetrokken en is de sambal klaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal badjak jago (gebakken sambal) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sambal Badjak Jago (gebakken sambal) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • In een schone pot met een goede schroefdeksel ongeveer 2 maanden in de koelkast
    Jaccor gaf dit recept op 14 maart 2014 5 uit 5 sterren
  • Wat is de houdbarheid van gebakken sambal en hoe moet het opgeslagen houden?
    Bianca gaf dit recept op 9 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven