Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Badjak la Lucy recept
Sambal Badjak la Lucy recept

Sambal Badjak la Lucy


Ingrediënten


Bereidingswijze


Olie zacht opzetten Uitjes fruiten tot het glazig ziet (ongeveer 20 minuten). De uitjes moeten net onder olie staan. Oelek en suiker toevoegen en nog 10 minuten doorsudderen. Af laten koelen en de lege potten vullen hiermee. De hoeveelheid zal verdubbelen vandaar dat er extra lege potten bij moeten. tip: als je eerst de gesnipperde uien in de pan / wok doet en dan vult met de olie tot dezelfde hoogte dan heb je niet teveel olie! Rustig opwarmen en zacht laten pruttelen 20 minuten.

Serveersuggesties

tip: als je eerst de gesnipperde uien in de pan / wok doet en dan vult met de olie tot dezelfde hoogte dan heb je niet teveel olie! Rustig opwarmen en zacht laten pruttelen 20 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal badjak la lucy recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven