Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Badjak recept
Sambal Badjak recept

Sambal Badjak


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De kemiries en ui en knoflook vermengen met gula djawa, lomboks, sereh en laos. Bak dit mengsel in de olie en voeg daarna of het citroensap of het asemwater, het trassiwater en de djeruk purut en salambladeren toe en laat dit nog even smoren. Voeg als laatste de santen toe en kook dit alles tot de santen olie loslaat en de sambal badjak bijna droog is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal badjak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven