Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Peper van tempeh


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tempeh tot langwerpige reepjes van cm dik en 3 cm lang. Bak de uien en knoflook met de trassi in de olie. Voeg de sambal oelek, de laos en gember toe en bak die mee. Maak de adyuma fijn met een vijzel en voeg die ook toe. Doe er vervolgens de ketjap,de ketchup en wat water bij. Meng daarna de stukjes tempeh doorheen. Roer alles regelmatig op een zacht vuurtje tot alles in de tempeh is getrokken en het goed verhit is. De peper is maar beperkt houdbaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peper van tempeh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven